Vennligst velg
Om oss

Abrakadabra Teatret er en av Norges eldste frie teatergrupper. Vi har i oktober 2011 holdt på i 33 år.

Abrakadabra Teatret har 2 faste medlemmer – Annemor og Trond Magnum.            Vi holder til i Trysil i Hedmark.

Abrakadabra Teatret er et typisk "familieteater". Vi ønsker at barn og voksne skal oppleve ting sammen. Ofte en blanding av humor, alvor, sang og musikk.

Abrakadabra Teatret lager også rene familieshow, alene eller sammen med musikere. Vi har lang erfaring med sommershow, blant annet har vi jobbet tre sesonger i Fritidsparken i Kristiansand og fire sesonger i Tusenfryd. 

Abrakadabra Teatret har turnert over hele Norge. Men også besøkt Chile, India. Åland, Færøyene og Svalbard.

Abrakadabra Teatret har deltatt flere ganger på Festspillene i Nord Norge og Festspillene i Elverum. Dei Nynorske Festspela 2004.Dessuten på flere festivaler i Norge og Sverige. Sist ved Internasjonal barnekulturuke i Arendal i juni 2010.        

Abrakadabra Teatret har utgitt flere musikkproduksjoner og bøker. Vi har laget forestillinger som brukes av skoler og barnehager rundt i hele Norge. Blant annet "Gi meg en A" og "Teddy Bjørnson lager sirkus". Vi holder også ulike kurs.

Abrakadabra Teatret står også bak "Kanalen - et spell om Støa kanal" og "Gudslånet."

Abrakadabra Teatret fikk Trysil Kommunes Kulturpris i 1999.

Abrakadabra Teatret hadde 1 ny premiere i 2014: "Mirakelåret". I 2015 har vi nypremiere på Gudslånet - nå med nyskrevet musikk og sanger. I november 2015 "På grensen til allsang" - en cabaret med sanger av Alf Prøysen og Vidar Sandbeck - støttet av Den kulturelle spaserstokken.

 

 
Utviklet av DataFiks Trysil i samarbeid med Abrakadabra Teatret.