Vennligst velg
På spilleplanen

På spilleplanen

Vi har for tiden 5 forskjellige forestillinger på spilleplanen: BOKstavelig talt, Et kunststykke, Den som ler sist, Mix Max og Musikk og Nils Holgerssons forunderlige reise.

Du kan lese mer om alle 5 forestillingene nedenfor.

Abrakadabra Teatret sender plakater og pressestoff etter avtale.


 

BOKstavelig talt

Ny forestilling fra Abrakadabra Teatret

 I anledning leseåret 2010 har vi laget en liten humoristisk og sjarmerende forestilling med smakebiter fra noen bøker vi gjerne vil at andre skal lese, sang, musikk, regler og eventyr. Litt gammelt og litt nytt. En moderne versjon av eventyret om de tre bukkene Bruse og noen overraskelser.Det hele varer ca. 40 min. og passer for alle fra 3 år og oppover. Forestillingen kan også tilpasses til skoleforestilling 1. – 4. klasse.Manus: Trond Magnum   Regi: Annemor Magnum.Produsent: Abrakadabra Teatret     Premiere: 7. september 2009

 

 


"Et Kunststykke"

"Et kunststykke" er lattervekkende morsomt, men har også tragiske undertoner. Det handler om en liten manns store savn og all fantasi han må ty til for å holde livslysten levende.

De fleste har savnet noen en gang. Kunstselgeren Kai Hjort savner også noen. Han har gjort det lenge. Han savner faren sin. Noen å være glad i. Og innerst inne vet han at han er nødt til å ta noen sjanser.

Historien om den lille mannen, hans mange hemmeligheter og store drømmer er både skjør, lun og morsom.

Tilsynelatende er dette en finurlig historie med overraskende, små detaljer. Samtidig blir man langsomt klar over at det som ser ut som løgn og oppspinn også har en tragisk side. Kai Hjor piler inn i en fantasilabyrint forå verne seg mot virkeligheten når den fortoner seg vrien og vrang. Men til slutt finner han ut at det er på tide og "ta tyren ved hornene".

Velkommen til Kai Hjorts personlige fortelling om å savne en far og brenne for en kvinne.

Forestillingen varer 40 minutter og passer for barn fra 6 år og oppover eller som ren voksenforestilling.

Forestillingen er et samarbeid mellom Abrakadabra Teatret, den danske teatergruppa Barkentins Teater og Turneorganisasjon for Hedmark.

Forfattere: Susanne Jakobsen, Ole Barkentin Lauritzen og Jacob Mendel. 

Norsk bearbeidelse: Trond Magnum

Skuespiller: Trond Magnum , Regi; Ole Barkentin Lauritzen

Produsent: Turneorganisasjon for Hedmark


Den som ler sist... 

Her blir det garantert mye latter!
Møt brødrene Tobben, Truls, Trygve og deres mor Alfhild,
som opplever landlivets gleder og utfordringer.
De har en drøm om å komme seg ut i verden.   
Og en dag erobre sin store kjærlighet.   
En humørfylt forestilling hvor vi bruker både film og teater. Vi går ut og inn av
både scene og film, kan være både her og der og det blir det mye moro av!
Forestillingen varer 45 min.
Passer ikke for de yngste barna, men for barn og voksne fra 5 år og oppover.
På scenen: Trond Magnum
På filmen: Annemor Magnum, Trond Magnum, Anders Kippersund, Jonas Kippersund
Manus og regi: Abrakadabra Teatret
Fotograf: Jens Petter Larsen
  

          

                                  

 

 


MIX MAX og MUSIKK  

Mix Max og Musikk har vært spilt en rekke ganger rundt omkring i landet for barnehager, skoler og som åpen forestilling. Mix Max og Musikk passer for alle fra 3 år og oppover.

Forestillingen er Abrakadabra Teatret på sitt mest lystige. Her er trylling, sang og musikk, leker og gjøgling satt i system - og hvilket system. Her slipper ingen unna. Publikum blir oppfordret til å delta hele veien og ingen er for gammel til å bli aktivisert.

En viktig ingrediens er sang og musikk. Abrakadabra Teatret har i årenes løp utgitt en rekke plater og kassetter og dere får noen smakebiter.

Abrakadabra Teatret er en av Norges eldste frie teatergrupper.Vi har holdt det gående i 30 år og har turnert over hele landet.

Abrakadabra Teatret har også turnert i utlandet med MIX MAX og MUSIKK. På Færøyene i 1991 for Nordens Hus, på Åland i 1994 for Nordisk Institutt, 3 ukers turne i Chile i 1998 og deltatt på Barne- og ungdomskulturfestivalen i Malung i Sverige i 2003. Vi besøkte også Dei nynorske Festspela i 2004.

Forestillingen varer 50 min, og alle er hjertelig velkommen.

Medvirkende er Trond og Annemor Magnum.

 

 

       

 Foto:Tor Arne Johnsen

 

 

 

”NILS HOLGERSSONS

 FORUNDERLIGE REISE”

"Nils klamrer seg til Morten gås. Vinden suser. Med kraftige vingeslag løftes de høyere og høyere opp mot himmelen. Bak dem forsvinner gården. Foran dem åpner det seg et landskap der det store eventyret venter."

Slik begynner historien om Nils Holgersson, Morten Gås og Akka fra Kebnekaise. En poetisk forestilling om vennskap og viktige valg. Nils Holgerssons forunderlige reise bygger på Selma Lagerlöfs velkjente bok. Selma Lagerlöf har også jubileum i år. Det er 150 år siden hun ble født.

"NilsHolgerssons forunderlige reise" er produsert av Abrakadabra Teatret med støtte fra Den Kulturelle Skolesekken, Hedmark.

 

Manus, musikk, scenografi og skuespiller: Trond Magnum                                            Regi: Svein Gundersen                                                                                       Regiassistent: Annemor Magnum                                                                                Lys: Kåre Nordseth                                                                                                           Dukker og figurer: Jannicke Karlsen, Annemor og Trond Magnum                             Foto: Annemor Magnum                                                                                                      Tekniker: Annemor Magnum 
Krav til spilleplass: Bredde ca. 5m, dybde ca. 3m, vanlig takhøyde 2,4 m. Lokalet bør kunne blendes.                                                                                                                Varighet: 50 min

 

 

 

 

                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAST_UPDATED2
 
Utviklet av DataFiks Trysil i samarbeid med Abrakadabra Teatret.